voetbalzone

‘Mourinho weet dat voetbal in de Emiraten enorme vlucht zal nemen’

Thijs Post03 jan 2013, 12:57
Laatst bijgewerkt: 03 jan 2013, 12:57
Advertentie

José Mourinho wordt in verband gebracht met clubs als Paris Saint-Germain, Manchester City en Manchester United, maar het is zeker niet uitgesloten dat de oefenmeester van Real Madrid in de toekomst aan de slag gaat in de Verenigde Arabische Emiraten. Dat is althans de gedachte van Quique Sánchez Flores, tegenwoordig hoofdtrainer van Al-Ahly.

/

“Natuurlijk is dat mogelijk, ik zie het wel gebeuren”, laat Sánchez Flores weten aan de Spaanse media. “José is iemand die open staat voor de wereld van het voetbal. Hij houdt van het werk en ik weet zeker dat hij er open voor staat om hier te komen werken. Hij weet dat het voetbal in de Verenigde Arabische Emiraten een enorme vlucht zal nemen.”

Sánchez Flores, in het verleden trainer van onder meer Valencia en Atlético Madrid, sprak onlangs met Mourinho en diens zaakwaarnemer Jorge Mendes. “Hij vroeg me naar de competitie en hoe de situatie hier is. Hij was benieuwd naar de spelers en de grote sterren. Europa is voor hem de beste optie, maar dit is een goed alternatief. Het is een mooie plek en de competitie heeft de intentie om verder te groeien.”

Bezig met laden …