voetbalzone

Mourinho: 'Wie heeft de moed gehad om voor dat kind te kiezen? Ik'

Daniel Cabot Kerkdijk07 mei 2013, 13:41
Laatst bijgewerkt: 07 mei 2013, 13:41
Advertentie
/

José Mourinho ontkent dat hij een slechte relatie met Pepe heeft. De oefenmeester van Real Madrid moet in de optiek van de verdediger meer respect hebben voor Iker Casillas. Vorige week gaf Mourinho aan dat hij Diego López al in zijn eerste seizoen had moeten halen. Dat was tegen het zere been van Pepe, die na het duel met Real Valladolid (4-3) liet weten dat de uitspraken van Mourinho ongepast waren.

Mourinho was dinsdag naar eigen zeggen niet van plan om over Pepe te praten. "Ik praat nu over Pepe omdat jullie ernaar vragen. Een normaal persoon als ik, en zoals bijna iedereen in deze zaal, kan meteen zien dat hij gefrustreerd is. Het is absoluut niet makkelijk voor een man van 31 jaar, met een bepaalde status en verleden, om door een kind van 19 jaar te worden overreden: Raphaël Varane. Maar dat is het leven."

"Wie heeft de moed gehad om voor dat kind te kiezen", vroeg Mourinho zich openlijk af. "Ik. Het sportieve leven van Pepe is veranderd. Bovendien is het een van mijn beslissingen, een van mijn weinige beslissingen, die door de buitenwereld niet ter discussie wordt gesteld. Ik heb geen enkel probleem met Pepe, ik begrijp dat het geen makkelijke situatie is. Maar ik moet proberen om eerlijk te zijn en ik denk dat weinig mensen van mening zijn dat het toekomstig verdedigingsduo van Real Madrid niet uit Varane en Sergio Ramos moet bestaan."

Bezig met laden …