voetbalzone

Mourinho windt zich op: ‘Voor een ploeg in de titelrace is dit niet goed’

Peter Nusselder07 mrt 2015, 19:30
Laatst bijgewerkt: 07 mrt 2015, 19:30
Advertentie

Chelsea heeft de eerste prijs van dit seizoen al te pakken, nadat afgelopen zondag ten koste van Tottenham Hotspur (2-0) beslag werd gelegd op de Capital One Cup, maar trainer José Mourinho heeft zijn zinnen gezet op het landskampioenschap en is niet blij met de Engelse voetbalbond.

voetbalzone

Omdat de koploper van de Premier League het vorig weekend opnam tegen the Spurs, moest het competitieduel met Leicester City verzet worden. De FA heeft deze ontmoeting nu ingepland op 29 april en dat vindt Mourinho geen juiste beslissing. “Het is niet goed dat we pas over twee maanden tegen Leicester spelen”, geeft the Special One aan in de Engelse media.

“Voor een ploeg die verwikkeld is in de titelrace is het niet goed om een wedstrijd minder gespeeld te hebben”, legt de Portugese oefenmeester uit. “Ik had liever eerder tegen Leicester gevoetbald.” Mourinho is er niettemin blij mee dat zijn ploeg dit weekend niet in actie hoeft te komen, aangezien er woensdag in de Champions League tegen Paris Saint-Germain gespeeld wordt. “Mijn spelers zijn moe.”

Bezig met laden …