voetbalzone

Mourinho wordt uitgedaagd: ‘Als je ballen hebt, kom je naar onze club’

Thijs Post18 apr 2016, 10:30
Laatst bijgewerkt: 18 apr 2016, 10:30
Advertentie

José Mourinho heeft te kennen gegeven dat hij komend seizoen weer aan het werk gaat in de voetballerij. De verwachting is dat de Portugees aan het werk gaat bij Manchester United als opvolger van Louis van Gaal. Geen kunst, zegt clubeigenaar Massimo Cellino van Leeds United. “Als hij ballen heeft, helpt hij Leeds United richting de Premier League.”

/

“Ik zei tegen hem: ‘Als je ballen hebt, kom je naar Leeds United. Breng Leeds naar de Premier League en daarna naar de Champions League’”, begint Cellino in The Telegraph. “Als je voetbal wil spelen, kom naar Leeds. Mourinho moet zich afvragen of hij nog wel een coach is. Maar hoe kom je erachter? Door naar Manchester United te gaan?”

De flamboyante Cellino vertelt dat hij ook met Carlo Ancelotti heeft gesproken. “Ancelotti zei tegen mij: ‘Breng Leeds naar de Premier League en ik kom. Ik mis Engeland’.” Hoewel Cellino niet populair is bij de fans van Leeds United, heeft hij grootse plannen. “De fans willen winnen, ik wil meer winnen. Ik wil naar de Premier League en daarna naar de Champions League.”

Bezig met laden …