voetbalzone

Mourinho zet nog altijd kwaad bloed bij buren: 'Gaat om de manier waarop'

Matthijs van Laar16 mei 2014, 09:21
Laatst bijgewerkt: 16 mei 2014, 09:21
Advertentie

Na negen jaren van frustratie en alsmaar toenemende druk op Arsène Wenger, krijgt Arsenal zaterdag de kans om eindelijk weer eens een hoofdprijs te winnen. Daarvoor dienen the Gunners wel eerst af te rekenen met Hull City in de finale van de FA Cup. Middenvelder Mikel Arteta hoopt het van ganser harte en niet alleen omdat de prijzendroogte dan ten einde komt.

voetbalzone

De Spanjaard zit nog altijd in zijn maag met de uitlatingen van José Mourinho aan het adres van Wenger. De Portugees betitelde de Arsenal-manager een paar maanden terug als 'specialist in mislukkingen'. "Ik houd er niet van als iemand mijn teamgenoten, de staf, de manager of de club bekritiseert, want ik zie iedere dag met mijn eigen ogen hoe goed hij voor deze club zorgt", aldus Arteta.

"Als het winnen van een prijs, op welke manier dan ook, het enige is dat geldt als succesvol, dan heeft Mourinho misschien gelijk. Maar als je analyseert wat Wenger voor de club heeft gedaan, dan ben ik absoluut een andere mening toegedaan. Je mag de manager bekritiseren, maar het gaat ook om de manier en het moment waarop", besluit de 32-jarige middenvelder.

Bezig met laden …