voetbalzone

‘Moyes had het in alle media over Suárez, maar zijn eigen captain doet dit’

Peter Nusselder29 okt 2012, 11:04
Laatst bijgewerkt: 29 okt 2012, 11:04
Advertentie

Liverpool-aanvoerder Steven Gerrard hoopt na de Merseyside derby tussen zijn ploeg en Everton (2-2) dat de coach van de tegenstander, David Moyes, een hartig woordje zal spreken met diens captain Phil Neville. Teamgenoot Luis Suárez daarentegen kan rekenen op een compliment.

/

Terwijl Moyes in de aanloop naar de stadsderby van Liverpool onophoudelijk wees op de schwalbes van Suárez, was het zijn eigen aanvoerder die zondag op de bon geslingerd werd voor een overdreven valpartij. “Neville heeft zijn coach vreselijk in de steek gelaten”, vertelt Gerrard aan de Liverpool Echo. “Moyes had het in elke krant, op elk radiostation en op iedere tv-zender over Suárez. En dan krijgt Neville, die een voorbeeld zou moeten zijn, geel voor een schwalbe.”

“Als Moyes een echte vent en een echte trainer is, en ik denk dat hij dat is, dan zal hij het hier nog wel over hebben met Neville.” Suárez viel vooral op door zijn openingstreffer nogal uitbundig te vieren voor de ogen van de coach van the Toffees. “Luis was fantastisch”, vindt Gerrard. “Over wat hij doet als hij scoort heb ik geen controle, ik was gewoon blij dat de bal in het net ging”, besluit de middenvelder van Liverpool.

Bezig met laden …