voetbalzone

'Moyes heeft laten weten dat een verkoop geen optie is'

Thijs Post20 aug 2013, 12:11
Laatst bijgewerkt: 20 aug 2013, 12:11
Advertentie

Manchester United is niet van plan om Alexander Büttner te laten gaan. De 24-jarige linksback geldt bij the Red Devils als stand-in voor Patrice Evra, de onbetwiste eerste keuze als linkerverdediger. Vorig seizoen kwam de van Vitesse overgenomen Büttner tot twaalf officiële wedstrijden bij Manchester United, destijds nog getraind door Sir Alex Ferguson.

/

“David Moyes heeft ons laten weten dat verkoop absoluut geen optie is”, zegt zaakwaarnemer Aleksandar Bursac tegen Voetbal International. “Alleen verhuur zou eventueel een optie kunnen zijn, maar op dit moment nog niet. Alexander zelf wil meer garantie op speelminuten, met het oog op het Nederlands elftal en het WK in Brazilië. Als dat niet in Manchester kan, dan tijdelijk elders.”

Büttner, die nog een contract heeft tot medio 2017, werd de voorbije weken in verband gebracht met Benfica en Besiktas. Manchester United is juist bezig met de komst van Leighton Baines, al lijkt Everton niet van zins mee te werken aan een transfer van de international.

Bezig met laden …