voetbalzone

Moyes: 'Ik heb nooit gezegd dat Thiago bij ons in beeld was'

Bart Kruyt12 jul 2013, 14:20
Laatst bijgewerkt: 12 jul 2013, 14:20
Advertentie

Manchester United gold lange tijd als belangrijkste kandidaat om Thiago Alcántara binnen te halen en Engelse media waren er zeker van dat de middenvelder naar Old Trafford zou komen. In de afgelopen dagen zijn er echter wat ontwikkelingen geweest en nu lijkt Thiago opeens op weg naar Bayern München. Der Rekordmeister zou een officieel bod hebben uitgebracht bij Barcelona.

/

United lijkt dus naast Thiago te grijpen, maar David Moyes wil niets van een nederlaag weten. "Ik heb nooit gezegd dat Thiago bij ons in beeld was", zei de manager van United. "Er zijn wel bepaalde spelers waar we op dit moment achteraan zitten en we zijn tevreden met hoe de zaken verlopen." Naar verluidt is United vooral druk bezig met de komst van linksback Leighton Baines, die bij Moyes' oude club Everton onder contract staat.

De opvolger van Sir Alex Ferguson werd ook gevraagd naar een reactie op de uitlatingen van Chelsea-manager José Mourinho, die toegaf dat hij Wayne Rooney een interessante speler vindt. "Mensen mogen altijd praten over goede spelers", zei Moyes. "Ik weet zeker dat José ook veel vragen moet beantwoorden over zijn eigen spelers. Ik blijf mezelf maar herhalen: Wayne is een speler van Manchester United en hij zal dat blijven."

Bezig met laden …