voetbalzone

Moyes krijgt signaal: ‘Ik heb sterk het gevoel dat ik meer moet spelen’

Peter Nusselder16 okt 2013, 13:25
Laatst bijgewerkt: 16 okt 2013, 13:25
Advertentie

Shinji Kagawa heeft een duidelijk signaal afgegeven aan zijn trainer David Moyes: de aanvallende middenvelder van Manchester United is niet tevreden over het aantal speelminuten dat hij tot nu toe gekregen heeft op Old Trafford. De Japans international heeft oefenduels met Servië en Wit-Rusland achter de rug en heeft het gevoel dat hij ver verwijderd is van zijn topvorm van weleer.

/

Kagawa, die na twee uitstekende seizoenen bij Borussia Dortmund in 2012 naar de Engelse topclub verkaste, meldde zich afgelopen zomer pas laat bij zijn werkgever, nadat hij eerst met het Japans elftal had deelgenomen aan het toernooi om de Confederations Cup. Tijdens de afgelopen twee interlands kwam de spelverdeler tot het besef dat zijn spel te lijden heeft onder het gebrek aan wedstrijdminuten.

“Ik heb persoonlijk sterk het gevoel dat ik meer moet spelen bij mijn club”, tekenen Engelse media op uit de mond van Kagawa, die pas één Premier League-wedstrijd in de benen heeft. “Misschien heeft het ermee te maken dat ik het de laatste tijd niet gewend ben om op het veld te staan, maar ik was tegen Servië en Wit-Rusland niet op mijn best. Dit is een moeilijke periode, maar ik zal mezelf moeten verbeteren.”

Bezig met laden …