voetbalzone

Moyes kwaad: 'Het leek wel of ze hem om de beurt een schop gaven'

Thijs Post15 dec 2013, 18:06
Laatst bijgewerkt: 15 dec 2013, 18:06
Advertentie
/

Manchester United heeft het niet makkelijk in de Premier League, maar op bezoek bij Aston Villa deed de ploeg van manager David Moyes het prima (0-3). Na afloop koos Moyes de aanval op de scheidsrechters. De oefenmeester wees op een tackle van Matt Lowton, die zijn noppen in de enkel van Adnan Januzaj plantte.

“Iedere wedstrijd worden er ik weet niet hoeveel tackles gemaakt op Januzaj. Ik irriteer me aan de vierde officials en de scheidsrechters. Voor je het weet is de jongen geblesseerd omdat hij niet beschermd wordt door de officials. Het is vreselijk wat ze allemaal door laten gaan”, laat Moyes optekenen in de Engelse media. “Het was niet een bepaalde speler, het leek wel of ze om de beurt een schop uitdeelden. Het is aan de scheidsrechters; zij krijgen ervoor betaald om het te zien.”

Volgens collega Paul Lambert viel het wel mee met de tackles van de spelers van Aston Villa. “Wij zijn geen fysiek spelende ploeg. We zijn een jonge ploeg en soms krijgt uitbundigheid de overhand, maar we zijn echt niet de meest fysieke ploeg ter wereld.”

Bezig met laden …