voetbalzone

Moyes puzzelt nog volop en kan beoogde basiself nog niet noemen

Erik van Dam27 jul 2013, 11:57
Laatst bijgewerkt: 27 jul 2013, 11:57
Advertentie

David Moyes weet, drie weken voor de start van het Premier League-seizoen, nog niet hoe zijn beoogde basiself bij Manchester United er uit moet zien. De trainer trad deze zomer in dienst bij the Red Devils als opvolger van Sir Alex Ferguson. Hij is momenteel met de selectie op pad in Azië, maar weet nog niet voldoende over zijn spelers om nu al zijn eerste elf te kunnen bepalen.

/

Moyes zag Nemanja Vidic, Javier Hernández, Nani en Antonio Valencia bijvoorbeeld nog niet aan het werk. Door een combinatie van blessures en internationale verplichtingen kon Moyes hen nog niet opstellen in oefenwedstrijden van United. Op 17 augustus wacht het debuut van de Schotse trainer in de competitie met zijn nieuwe club, tegen Swansea City. Voor die tijd zijn er nog drie duels.

Komende maandag kruist Manchester United de degens met Kitchee FC in Azië, op 6 augustus wacht een ontmoeting met AIK Solna en op 9 augustus vindt de strijd met Wigan Athletic om de Community Shield plaats. “Ik leer mijn spelers nu nog kennen, ik heb ook een paar man thuis zitten die ik nog niet heb kunnen spreken. Ik heb dus nog geen basiself in gedachten voor de wedstrijd tegen Swansea.”

Bezig met laden …