voetbalzone

Mulder: 'We hebben niet voor niets een geweldige jeugdopleiding'

Daniel Cabot Kerkdijk15 sep 2012, 13:45
Laatst bijgewerkt: 15 sep 2012, 13:45
Advertentie

Erwin Mulder staat door een voetblessure maandenlang aan de kant. De doelman is echter niet teneergeslagen en dacht vrijdag al aan een succesvolle revalidatie die hem zo snel mogelijk weer terug moet brengen onder de lat bij Feyenoord. "Je hoeft niet gestudeerd te hebben om te concluderen dat een botbreuk minimaal zes tot acht weken nodig heeft om te herstellen.

/

"Natuurlijk baal ik dat mij dit nu overkomt, maar ik ga snel aan mijn herstel werken", vertelt Mulder zaterdag aan het Algemeen Dagblad. "Bij een oefening voor sprongkracht ging het mis." Kostas Lamprou kreeg te horen dat hij voorlopig de nieuwe nummer één onder de lat is bij Feyenoord. "Ja, wat zeg je dan?", reageert Lamprou. "Ik vind het heel vervelend voor Erwin, een botbreuk is voor een profvoetballer een ramp. Aan mij de taak om hem zo goed mogelijk te vervangen."

"We hebben niet voor niets een geweldige jeugdopleiding", zegt Mulder. "Boy de Jong is de keeper van A1 en jeugdinternational. Hij kan volgens mij prima als derde keeper fungeren. Ook over Kostas hoeft niemand zich zorgen te maken. Natuurlijk is keepen in De Kuip iets aparts, maar wat Kostas in de oefenwedstrijden en op trainingen heeft laten zien, is veelbelovend."

Bezig met laden …