voetbalzone

Müller: ‘En dan zou er meteen weer onrust in de tent moeten zijn?’

Erik van Dam05 okt 2016, 22:12
Laatst bijgewerkt: 05 okt 2016, 22:12
Advertentie

Thomas Müller zegt zich totaal geen zorgen te maken over de kleine dip van Bayern München. De eerste acht wedstrijden van dit seizoen leverden stuk voor stuk een zege op, waarbij de 6-0 overwinning op Werder Bremen en de 5-0 tegen FK Rostov tot de verbeelding spraken. Tegen Atlético Madrid (1-0 verlies) en 1.FC Köln (1-1) haperde de machine even, maar Müller denkt dat Bayern vanzelf weer gaat winnen.

/

“Met een nieuwe trainer voor de groep wonnen we meteen acht keer, maar daarna even twee keer niet. En dan zou er meteen weer onrust in de tent moeten zijn?”, vraagt Müller zich lachend af in gesprek met Kicker. “Ik heb echt niet het gevoel dat er iets niet goed gaat, hoor. Of dat het ons op welke manier dan ook ontbreekt aan motivatie.”

Müller bestrijdt ook dat de spelers zich relaxter voelen onder Carlo Ancelotti dan onder Josep Guardiola. “Natuurlijk is Ancelotti’s voorkomen op crisismomenten goed, rustig en positief. Hij staat nooit onrust toe. Maar als het nodig is, geeft hij ons als team echt wel een trap tegen onze kont. Ik zie echt geen risico op verslapping, we moeten zelf ook gewoon opmerkzaam blijven”, waarschuwt Müller.

Bezig met laden …