voetbalzone

Müller: ‘Ik denk dat hij niet helemaal gelukkig is bij Bayern München’

Erik van Dam24 mrt 2016, 12:58
Laatst bijgewerkt: 24 mrt 2016, 12:58
Advertentie

BILD bracht dinsdagavond naar buiten dat Mario Götze terug zou kunnen keren bij Borussia Dortmund, de club waar hij furore maakte alvorens hij de overstap maakte naar Bayern München. Bondscoach Joachim Löw merkte een dag later op dat Götze inderdaad moet zoeken naar een oplossing, maar dat hij hem niet openlijk van advies kon voorzien. Thomas Müller past eveneens op voor al te boude uitspraken.

/

De aanvaller van Bayern speelt nu al voor het derde seizoen op rij samen met Götze en ziet hem kwakkelen. “Ik praat wel met hem en ik denk dat hij niet helemaal gelukkig is met zijn situatie zoals die nu is bij Bayern”, zegt Müller, die op pad is met de Duitse nationale ploeg. “Maar ik ben niet Mario’s zaakwaarnemer, dus ik ga verder niets zeggen over zijn sportieve toekomst”, voegt hij eraan toe in de Duitse media.

Bayern haalde Götze in de zomer van 2013 binnen, nadat men zich bereid toonde te voldoen aan de transferclausule van 37 miljoen euro in zijn contract in Dortmund. Borussia had daar flink de balen van, maar stond machteloos. Een jaar later verliet ook topscorer Robert Lewandowski de club voor Bayern en hij vertrok zelfs transfervrij. In tegenstelling tot Götze doet de Poolse spits het wel naar behoren in Beieren.

Bezig met laden …