voetbalzone

Müller: ‘Ik denk niet dat zijn laatste Dortmund-maanden zwaar worden’

Erik van Dam06 jan 2014, 11:23
Laatst bijgewerkt: 06 jan 2014, 11:23
Advertentie

Thomas Müller verwelkomde een half jaar geleden Mario Götze als nieuwe teamgenoot en begroet over een paar maanden Robert Lewandowski bij Bayern München. De recordkampioen van Duitsland maakte zaterdag bekend een akkoord te hebben gesloten met de Poolse spits en Müller is benieuwd hoe Lewandowski zich zal manifesteren in Beieren.

/

“De aankondiging dat hij ons gaat versterken verraste me niet, de transfer zat er al een tijdje aan te komen”, geeft Müller aan in gesprek met BILD. “Ik ken hem persoonlijk niet, dus ik laat me gewoon verrassen. Tot nu toe is hij bezig aan een sterk seizoen en ik denk niet dat hij vanaf dit moment ineens minder zal gaan scoren”, aldus de aanvallende middenvelder van Bayern.

Müller zegt niet te geloven dat Lewandowski nu een hoop ellende over zich heen zal krijgen in thuiswedstrijden bij Borussia. De fans waren witheet toen Götze overstapte naar de concurrent, maar met Lewandowski zal het volgens Müller anders gaan. “Ik denk niet dat zijn laatste maanden daar zwaar worden. Mensen wisten al dat hij BVB ging verlaten. Het is nu niet zo’n emotionele zaak als met Götze.”

Bezig met laden …