voetbalzone

Müller lacht: ‘Weet ik niet! Dat moet je aan Louis van Gaal vragen’

Erik van Dam15 aug 2015, 09:14
Laatst bijgewerkt: 15 aug 2015, 09:14
Advertentie

Thomas Müller lijkt niet bezig te zijn met de interesse van Manchester United in zijn diensten. De aanvallende middenvelder annex aanvaller brak jaren geleden bij Bayern München door onder Louis van Gaal en die is nu de baas op Old Trafford. Hij haalde Bastian Schweinsteiger al op in Beieren en zou het ook nog hebben voorzien op Müller. Bayern heeft het geld echter niet nodig en wil Müller helemaal niet kwijt.

voetbalzone

United zou volgens de Britse en Duitse pers al een serieuze poging hebben gedaan Müller te kopen, maar die mislukte. Na de eerste wedstrijd van het seizoen, vrijdagavond tegen Hamburger SV, kreeg Müller de vraag voorgelegd of Manchester United nu misschien een serieuzer bod zou gaan doen. “Weet ik niet!”, antwoordde de belangrijke kracht van Bayern lachend. “Dat moet je aan Louis van Gaal vragen. Ik ben de verkeerde man om die vraag aan te stellen.”

De 25-jarige Müller nam twee goals voor zijn rekening tegen HSV (5-0). Hij begon het seizoen dus meteen goed, maar dat gold ook voor Douglas Costa. De Braziliaanse zomeraankoop maakte al een sterke indruk in de voorbereiding en trok die lijn door in het duel met HSV. Hij nam ook een treffer op zich en kreeg de complimenten van Müller. “Ik weet hoe goed hij kan passen vanaf de flank. En Robert Lewandowski gaf me een wereldbal bij die tweede goal”, aldus Müller.

Bezig met laden …