voetbalzone

Müller: ‘Thuis met 2-0 winnen van FC Porto is geen wonder, toch?’

Erik van Dam20 apr 2015, 17:38
Laatst bijgewerkt: 20 apr 2015, 17:38
Advertentie

Thomas Müller weet dat de nederlaag van vorige week bij FC Porto (3-1) geen goed resultaat was voor Bayern München, maar volgens hem is er niet echt een man overboord. De aanvallende middenvelder annex aanvaller zegt dat zijn club gewoon rustig en gefocust moet blijven en de klus dinsdagavond thuis moet afmaken. Te wild van start gaan zou onverstandig zijn, betoogt Müller.

voetbalzone

“We zullen slim moeten voetballen en een kamikaze-tactiek moeten vermijden. Als het bij rust nog 0-0 staat, is doorgaan nog altijd een mogelijkheid. Natuurlijk voelen wij de druk, maar een uitdaging aangaan is goed voor ons. Het is belangrijk dat we gefocust blijven en minstens twee keer scoren. Ik ben wel optimistisch, hoor. Ons team heeft al vaker laten zien dat het in staat is, tot de laatste minuut te blijven vechten”, zegt Müller.

“Ik kan nu niet uitleggen waarom ik denk dat wij gewoon doorgaan, maar ik heb er wel vertrouwen in en weet bijna zeker dat het ons zal lukken. Thuis met 2-0 winnen van FC Porto is ook geen wonder, toch? We zullen de tactiek gaan bespreken met de trainer. Sommige dingen werkten in de uitwedstrijd niet zoals het had gemoeten”, aldus Müller.

Bezig met laden …