voetbalzone

Müller: ‘Veel records gebroken, maar dat heeft nog nooit een team gedaan’

Peter Nusselder20 jun 2015, 11:58
Laatst bijgewerkt: 20 jun 2015, 11:58
Advertentie

Bayern München werd afgelopen seizoen voor de derde keer op rij kampioen van Duitsland en de ploeg van trainer Josep Guardiola zal ook tijdens de komende jaargang de grote favoriet zijn. Aanvaller Thomas Müller hoopt dat hij geschiedenis kan schrijven met zijn ploeggenoten.

voetbalzone

“Ik heb één specifiek doel in gedachten”, kijkt de international in de Duitse media vooruit naar komend seizoen. “Er is nog nooit een team geweest dat vier titels op rij pakte in de Bundesliga, dat is nog niet eerder gebeurd. We hebben de laatste jaren veel records gebroken en dit zou ik heel mooi vinden. Daar zullen we hard voor werken”, zegt Müller, die Borussia Dortmund terugverwacht als voornaamste concurrent.

“Thomas Tuchel vervangt coach Jürgen Klopp en ze hebben nog steeds een geweldige selectie. Zo snel verandert dat niet. Iedereen weet dat ze een minder seizoen hebben gehad, maar Borussia blijft lastig te verslaan. Het is leuk als de boel een beetje door elkaar gegooid wordt, zolang de nummer één maar dezelfde blijft”, kijkt Müller vooruit.

Bezig met laden …