voetbalzone

Munsterman blij voor Ruiz: 'Voor ons niet te behouden'

Daniel Cabot Kerkdijk01 sep 2011, 01:45
Laatst bijgewerkt: 01 sep 2011, 01:45
Advertentie

De overgang van Bryan Ruiz naar Fulham is in kannen en kruiken. Nadat de aanvaller via Twitter al aankondigde dat zijn overgang naar Premier League-club rond was, volgden ook FC Twente en zijn nieuwe werkgever met een officiële mededeling over de transfer van de 26-jarige Costa Ricaan. Ruiz speelde in totaal 65 competitieduels voor de Tukkers en maakte 35 doelpunten.

/

"Bryan heeft zich afgelopen twee seizoenen sterk ontwikkeld bij FC Twente en is van grote waarde geweest voor de club", vertelt Twente-preses Joop Munsterman via de officiële kanalen. "Hij heeft een belangrijk aandeel gehad in de prijzen die we afgelopen twee jaar hebben behaald, met het kampioenschap als absoluut hoogtepunt. Voor Bryan ga je naar het stadion, hij heeft voor zoveel mooie momenten gezorgd. Zijn spel heeft geleid tot veel interesse van buitenlandse clubs."

"Bryan heeft altijd de ambitie gehad om in een grote Europese competitie te spelen en nu is het moment gekomen dat hij de overstap maakt naar de Premier League. Bryan was voor ons niet te behouden." Ruiz tekende woensdag op Craven Cottage een contract voor vier seizoenen, met een optie voor nog een jaar. "Bryan is altijd al ons doelwit geweest", claimt Fulham-manager Martin Jol. "Hij wekt altijd interesse van topclubs, dus ik ben erg blij dat hij op de slotdag voor Fulham heeft gekozen."

Bezig met laden …