voetbalzone

Munsterman: ‘Hij mag doen wat hij wil, we zullen in alles ter wille zijn’

Erik van Dam12 jun 2013, 09:27
Laatst bijgewerkt: 12 jun 2013, 09:27
Advertentie

Niet alleen Sander Boschker geldt bij FC Twente als een ware icoon: ook Wout Brama heeft inmiddels een enorme staat van dienst opgebouwd. De 26-jarige middenvelder debuteerde acht jaar geleden in het eerste elftal en speelde sindsdien al 226 duels in de Eredivisie. Zijn contract loopt nog één seizoen door en als hij besluit dat het tijd is weg te gaan, zal FC Twente alle medewerking verlenen.

/

Het is niet zo dat men af wil van de controleur, maar Brama heeft al zoveel voor FC Twente betekend dat de club hem graag wil helpen. Dat vertelt voorzitter Joop Munsterman aan TC Tubantia. Brama is zelf nog niet zeker wat hij wil doen: blijven of vertrekken. Mocht hij kiezen voor de laatste optie, dan zal de club hem absoluut niet in de weg staan. “Wout mag doen wat hij wil”, bevestigt Munsterman.

“Die zullen we in alles ter wille zijn. Hij heeft zo veel voor ons gedaan”, geeft de preses aan. Dat geldt niet voor iedereen, overigens. Vleugelspeler Dusan Tadic, die vorig jaar zomer werd weggehaald bij FC Groningen, zal niet vertrekken gedurende de transferperiode. Nacer Chadli en Nikolay Mihaylov, die hun laatste contractjaar bij de Enschedese club ingaan, mogen tegen de juiste transfersom wel weg.

Bezig met laden …