voetbalzone

Musampa hoopt op verbintenis bij FC Metz

07 sep 2009, 17:19
Laatst bijgewerkt: 07 sep 2009, 17:19
Advertentie
Kiki Musampa hoopt op een terugkeer in het Franse voetbal. De middenvelder was afgelopen week op proef bij FC Metz en liet op de trainingen en in een oefenduel met Standard Luik, waar hij trefzeker was, een goede indruk achter. "Het is goed gegaan", aldus Musampa tegenover Sportweek. "Ook fysiek sta ik er goed op."

"Ik voldeed aan de eisen van de trainer", vertelt de clubloze middenvelder aan het weekblad. "Hij gaat nu in overleg met het bestuur, dat afgelopen weekeinde niet bereikbaar was vanwege de interlands, om te kijken wat ze me kunnen bieden. Ze moeten er eerst onderling uitkomen. Begin deze week weet ik meer."

Musampa (32) speelde vorig seizoen nog enkele maanden voor Willem II, maar mocht daar al snel weer vertrekken. Onlangs was hij op proef bij De Graafschap, maar daar liet hij de mogelijkheid tot het ondertekenen van een contract liggen. Tussen 1997 en 1999 speelde Musampa al eens in Frankrijk voor topclub Girondins Bordeaux.

"Ik moet zeggen dat ik Metz wel zie zitten. Het is een mooie club en ze hebben duidelijke intenties met het aantrekken van enkele buitenlandse internationals", aldus Musampa. FC Metz staat momenteel tiende in de Ligue 2, met zeven punten uit vijf duels. Onder meer Razak Omotoyossi verdedigt de clubkleuren van de Franse club.
Bezig met laden …