voetbalzone

MVV gooit een ‘smakelijk’ lijntje uit naar Cristiano Ronaldo op Twitter

Tom Rofekamp14 nov 2022, 10:26
Laatst bijgewerkt: 14 nov 2022, 10:26
Advertentie

Voetballers en clubs zijn anno 2022 meer dan ooit actief op social media. Topspelers als Lionel Messi, Memphis Depay, Cristiano Ronaldo, Robert Lewandowski en Zlatan Ibrahimovic, maar ook clubs uit binnen- en buitenland geven (bijna) dagelijks via Instagram, Twitter of andere internetkanalen een inkijkje in het reilen en zeilen. Voetbalzone zet de gekste, mooiste en opvallendste posts op social media in de rubriek VZ Social op een rijtje.

MVV Maastricht heeft zondag op komische wijze gereageerd op de ophef rond Cristiano Ronaldo. De Limburgers, die bekendstaan om hun kolderieke social media-gebruik, bieden de Portugees een warm bad aan bij de club, mocht hij besluiten Manchester United in te ruilen voor MVV. Trainer Maurice Verberne zou Ronaldo namelijk 'altijd respecteren', zo schrijft de huidige nummer drie van de Keuken Kampioen Divisie gekscherend op Twitter.

Daarmee refereert MVV aan de uitspraak van Ronaldo in het veelbesproken interview met Piers Morgan. De steraanvaller zei daarin zich niet gerespecteerd te voelen door Erik ten Hag, en daarom ook geen wederzijds respect te hebben voor de 52-jarige Tukker. Voor zulke problemen zou Ronaldo bij MVV niet komen te staan, aldus de club. Bovendien mag hij van zo veel lokale delicatessen smikkelen als hij verlangt.

Tweets by Cristiano

Bezig met laden …