voetbalzone

MVV wil afspraken maken met Trabzonspor

14 okt 2008, 17:32
Laatst bijgewerkt: 14 okt 2008, 17:32
Advertentie
MVV wil het plan om samen te werken met het Turkse Trabzonspor definitief vorm gaan geven. Het Limburgse medium L1 weet dat een delegatie van de eerstedivisionist binnenkort naar Turkije afreist om knopen door te hakken. Afgelopen vrijdag zat er al een delegatie van de Turkse koploper in de Geusselt.

De plannen om een samenwerkingsverband op te zetten bestaan al enige tijd, maar andere zaken kregen in de voorgaande maanden voorrang. MVV wil met de Turken gaan samenwerken op het gebied van scouting, jeugdopleiding, uitwisseling van talenten en het aantrekken van spelers. De Belgische middenvelder Christian Brüls werd al gefinancierd door Trabzonspor.

"Beide clubs kunnen elkaar sterker maken", vertelde Nico Jongen, bestuurslid algemene zaken, al in juli. "Hiervan kan MVV de vruchten plukken, want we willen graag omhoog. De mensen van Trabzonspor hechten veel waarde aan de uitstraling van de stad Maastricht. Daar profiteert MVV van.” Binnenkort zal een delegatie van de club in Turkije bekijken wat de mogelijkheden zijn.
Bezig met laden …