voetbalzone

‘Na dit seizoen ben ik transfervrij en wil ik ergens voor langere tijd blijven’

Peter Nusselder25 dec 2014, 09:15
Laatst bijgewerkt: 25 dec 2014, 09:15
Advertentie

Willie Overtoom doorliep de jeugdopleiding van AZ en debuteerde in het shirt van Telstar als profvoetballer, maar brak pas door nadat hij via de amateurs bij Heracles Almelo belandde. Na vijf succesvolle jaren bij de Tukkers keerde de middenvelder in 2013 terug op het oude nest in Alkmaar.

voetbalzone

Bij AZ zat Overtoom echter voornamelijk op de bank en na één jaar werd zijn contract alweer ontbonden. De 28-jarige spelverdeler, die eenmaal uitkwam voor de nationale ploeg van Kameroen, verkaste afgelopen zomer naar Zulte Waregem. Bij de Belgische club zijn er evenwel opnieuw weinig speelminuten weggelegd voor Overtoom. Een lang verblijf lijkt het dan ook wederom niet te worden.

De middenvelder heeft slechts een contract voor een seizoen bij Essevee en waarschijnlijk blijft het daarbij. “Na dit seizoen ben ik weer transfervrij en dan hoop ik weer ergens voor wat langere tijd te tekenen”, geeft Overtoom aan op de officiële website van zijn ex-club Heracles. “Nu woont mijn gezin nog in Nederland en ik heb zelf een huis in België. Als we vrij zijn, zoek ik natuurlijk meteen mijn gezin op.”

Bezig met laden …