voetbalzone

‘Na dit seizoen kan hij als een betere speler teruggaan naar Arsenal’

Erik van Dam08 sep 2016, 22:46
Laatst bijgewerkt: 08 sep 2016, 22:46
Advertentie

Arsenal heeft dit seizoen dertien spelers elders gestald en van die dertien zijn Jack Wilshere en Calum Chambers toch wel de opvallendste namen. Wilshere heeft er al de nodige jaren in Londen opzitten, maar door blessureleed verloor hij zijn plaats en daarom zit hij nu bij Bournemouth. Chambers, die ruim twintig miljoen euro (!) kostte, verblijft tijdelijk bij promovendus Middlesbrough.

/

Zijn trainer daar is Aitor Karanka en die gaat met Chambers aan de slag. “Hij is naar ons gekomen om ons te helpen. En ik heb hem gehaald om hem te helpen, want aan het einde van dit seizoen draait het erom dat wij in de Premier League blijven. En hij kan na dit seizoen dan als een betere speler terugkeren bij Arsenal”, blikt Karanka vast hoopvol uit in gesprek met de Daily Mail.

“Calum zal de druk op anderen hier vergroten. Ik heb veel ervaring opgedaan met spelers die hier kwamen en misschien niet zoveel wedstrijden hadden gespeeld als ze hadden gehoopt. Maar nadat ze hier waren geweest, gingen ze met een geweldige ervaring in de tas terug naar hun eigen club. Dat geldt ook weer voor de spelers die wij zelf verhuren”, aldus Karanka.

Bezig met laden …