voetbalzone

‘Na dit seizoen zal hij tal van aanbiedingen hebben’

Erik van Dam25 feb 2016, 09:20
Laatst bijgewerkt: 25 feb 2016, 09:20
Advertentie

Gonzalo Higuaín is bezig aan een voortreffelijk seizoen in de Italiaanse competitie en maakte al 24 doelpunten in 26 wedstrijden. In de Europa League was Pipita daarnaast ook goed voor twee treffers in vier duels en donderdagavond treedt hij met Napoli aan tegen Villarreal. De bedoeling is thuis een 1-0 achterstand weg te poetsen tegen de Spanjaarden en Maurizio Sarri hoopt dat Higuaín laat zien waartoe hij in staat is.

/

De trainer van Napoli weet dat zijn spits herhaaldelijk wordt genoemd bij clubs als Paris Saint-Germain, Chelsea en Arsenal. “Ik lees de roddelbladen niet en ik weet verder ook van niets, maar ik denk dat er zat clubs bij zullen komen. Na dit seizoen zal Gonzalo waarschijnlijk tal van aanbiedingen hebben liggen”, vermoedt Sarri. Hij zegt dat Higuaín zelf bepaalt of hij donderdag meedoet tegen Villarreal of niet.

Na drie duels zonder doelpunt moet de Argentijn misschien even tot rust komen of zichzelf hervinden en Sarri laat hem daar vrij in. “Misschien wil hij zijn critici van repliek dienen, maar ik snap sowieso niet hoe iemand een fout kan vinden in een man die er dit seizoen 24 in heeft liggen en laat zien dat hij een echte ster is. Maar goed, dat het geschreven wordt wil nog niet zeggen dat het waar is”, besluit Sarri.

Bezig met laden …