voetbalzone

'Na drie nederlagen in drie duels moeten we iets doen tegen Ajax'

Erik van Dam03 nov 2010, 12:15
Laatst bijgewerkt: 03 nov 2010, 12:15
Advertentie

Adama Coulibaly realiseert zich dat het woensdagavond buigen of barsten wordt voor Auxerre in de Champions League. De Malinese verdediger speelde negentig minuten mee tegen AC Milan, Real Madrid en Ajax, maar stond telkens met lege handen. “Woensdag willen we echt gaan winnen, al was het alleen maar om onze fans te bedanken voor hun trouwe steun”, zegt de verdediger.

/

Auxerre staat nog op nul punten na nederlagen tegen Milan (2-0), Real Madrid (1-0) en Ajax (2-1). Het heeft nog twee thuiswedstrijden en één uitduel voor de boeg, te beginnen met de tweede ontmoeting met Ajax. “Na drie nederlagen in drie duels moeten we iets doen tegen Ajax”, erkent Coulibaly woensdag in gesprek met Franse verslaggevers. “De eerst drie duels waren we niet ver verwijderd van een resultaat.”

“Tegen Real hadden we de betere kansen, maar scoorden we niet. Eén zege kan voor meer punten zorgen, dus laten we hopen dat het vanavond zo ver is. Het is nu tijd iets terug te doen voor onze fans, onze families en iedereen die bij de club betrokken is. Met nog twee thuiswedstrijden te gaan willen we in ieder geval uit díe wedstrijden het maximale halen. Dan zien we wel waar we stranden.”

Bezig met laden …