voetbalzone

'Na Feyenoord zijn wij de ploeg met de meeste doelkansen, namelijk honderd'

Bart Kruyt17 okt 2014, 14:38
Laatst bijgewerkt: 17 okt 2014, 14:38
Advertentie

FC Dordrecht is dit seizoen nieuw in de Eredivisie en haalde uit de eerste acht competitiewedstrijden pas vijf punten. De ploeg van Ernie Brandts staat daardoor voorlaatste en critici vinden dat de Schappenkoppen te aanvallend, en daardoor niet realistisch degradatievoetbal spelen. Brandts is niet van plan om de speelwijze aan te passen.

voetbalzone

Dordrecht speelt zondag tegen FC Utrecht en Brandts wil opnieuw de aanval gaan zoeken. "Na Feyenoord (105, red.) zijn wij de ploeg met de meeste doelkansen, namelijk honderd", zegt hij op de website van zijn werkgever. "Dat zegt ook wat over onze speelwijze en die gaan we dus ook niet veranderen. Natuurlijk moeten er meer doelpogingen verzilverd worden: voor de punten en voor het zelfvertrouwen."

Brandts kan tegen Utrecht weer een beroep doen op zijn aanvoerder Funso Ojo, die de voorbije weken moest missen wegens enkelproblemen. Giovanni Korte herstelt van een kuitbeenbreuk en is sowieso nog niet van de partij; Robin Gosens en William Troost-Ekong zijn vraagtekens.

Bezig met laden …