voetbalzone

Na Maniche trekt nu ook linksachter Evaldo naar Sporting

Robert Smid17 jun 2010, 16:59
Laatst bijgewerkt: 17 jun 2010, 16:59
Advertentie

Sporting is druk bezig om de selectie op orde te krijgen voor het seizoen 2010/11. De Portugese formatie, die aankomend seizoen in de Europa League speelt, haalde eerder al middenvelder Maniche binnen. De club heeft echter nog een keer zijn slag geslagen en heeft nu ook linksback Evaldo weten te strikken.

De 28-jarige Evaldo moet op de linkervleugel de eerste keuze gaan worden. De Braziliaan, die afgelopen seizoen bij het verrassende Braga speelde, wordt voor drie miljoen euro overgenomen van de Portugezen. De oud-speler van onder meer FC Porto en CS Marítimo was blij met zijn overgang. “Dit is het perfecte moment om de overstap te maken.

Naast Maniche en Evaldo heeft Sporting, dat volgend seizoen in de derde ronde van het kwalificatietoernooi van de Europa League start, ook weer de beschikking over André Santos. De 21-jarige middenvelder stond al onder contract bij de club, maar werd verhuurd aan UD Leiria. Daar heeft hij het naar behoren gedaan, waardoor Sporting hem weer graag in de selectie wil hebben.

Bezig met laden …