voetbalzone

‘Na mijn gesprek met Luis Enrique zal ik kijken of ik bij Barcelona blijf’

Erik van Dam15 jul 2014, 13:14
Laatst bijgewerkt: 15 jul 2014, 13:14
Advertentie
voetbalzone

De toekomst van Dani Alves moet binnenkort duidelijk worden. De 31-jarige vleugelverdediger heeft nog een contract tot volgend jaar zomer, maar er wordt al weken gesproken over een vertrek van de Braziliaan. Zelf benadrukt hij dat hij eerst met Luis Enrique, de nieuwe trainer van Barcelona, wil praten. Pas daarna kijkt hij waar hij komend seizoen speelt.

Het liefst blijft Dani Alves ‘gewoon’ aan bij Barcelona, zegt hij dinsdag. “Ik ben hier heel gelukkig, heb prachtige jaren meegemaakt. De voorgaande twee seizoenen waren weliswaar wat minder, maar het is wel fijn nu weer terug te zijn op de club. Ik ga nu eerst met Luis Enrique praten, mijn persoonlijk verlangen is verder samen te werken. Maar pas na de ontmoeting met de trainer kan ik echt een beslissing nemen.”

“Het moet immers wel van twee kanten komen”, zegt Dani Alves, die er al zes jaar in het eerste elftal heeft opzitten. Hij arriveerde in de zomer van 2008, toen Josep Guardiola net was aangesteld als opvolger van Frank Rijkaard. Na vier jaar maakte Pep plaats voor Tito Vilanova en vorig seizoen werkte Dani Alves samen met Gerardo Martino.

Bezig met laden …