voetbalzone

Na Pepi lijkt PSV opnieuw Feyenoord af te troeven voor aanwinst

Mart van Mourik05 jul 2023, 22:45
Laatst bijgewerkt: 05 jul 2023, 22:45
Advertentie

PSV maakt de beste kans om Thomas Beelen te strikken, zo meldt De Telegraaf op basis van bronnen rondom de Eindhovense club. Volgens de ochtendkrant valt de beslissing naar verwachting voor het weekeinde. Eerder op de avond meldde het Eindhovens Dagblad dat PSV en Feyenoord de grootste kanshebbers zijn. De Brabanders hebben volgens de laatste berichtgevingen nu alsnog een streepje. Zowel PSV als Feyenoord heeft een bod gedaan van 2,5 miljoen euro, maar PEC wijkt niet af van zijn vraagprijs van 3 miljoen.

PSV heeft volgens PSV-watcher Rik Elfrink van het Eindhovens Dagblad een indicatief bod gedaan van 'meer dan twee miljoen', volgens De Telegraaf dus 2,5 miljoen, maar PEC blijft vasthouden aan zijn vraagprijs. Voetbal International verzekert dat PEC wel het verzoek heeft gekregen om Beelen het gesprek aan te laten gaan. De mandekker stond al langer op het verlanglijstje van Feyenoord, AZ en FC Twente. Naast de Rotterdammers hebben ook de twee laatstgenoemde clubs een concreet bod neergelegd in Zwolle, maar tot dusver werd de vraagprijs van circa drie miljoen euro niet geboden. Ook PSV is dat niet van plan, zo meldt het ED, maar PEC lijkt niet van wijken te willen weten.

Beelen ontwikkelde zich afgelopen seizoen uitstekend bij PEC onder trainer Dick Schreuder. In dertig officiële duels namens PEC had hij ook een aanvallende bijdrage met één goal en vier assists. AZ en Twente hebben beiden al een bod uitgebracht van ‘richting de twee miljoen euro’. Zwolle hoopt echter het onderste uit de kan te halen.

Met Beelen zou er opnieuw een sterkhouder van PEC kunnen vertrekken. Eerder verkocht de club Thomas van den Belt voor 850.000 euro aan Feyenoord en betaalde Twente een miljoen euro voor de komst van Younes Taha. De achttienjarige verdediger Rav van den Berg staat daarnaast in de nadrukkelijke belangstelling van Brentford. De promovendus hoopt op een langer verblijf van Beelen en ziet in hem een sterkhouder.

{disclaimer_update}

Bezig met laden …