voetbalzone

'Na Van Gaal melden ook Chelsea en Bayern zich voor sterspeler Koeman'

Matthijs van Laar05 jan 2016, 07:40
Laatst bijgewerkt: 05 jan 2016, 07:40
Advertentie
voetbalzone

Sadio Mané lijkt een transfer te willen forceren bij Southampton. De aanvaller heeft laten weten dat hij niet van plan is een nieuw contract te ondertekenen, waarmee hij de interesse van een aantal andere clubs heeft gewekt. De Daily Mirror schrijft dinsdag dat na Manchester United ook Chelsea en Bayern München in de race zijn voor de Senegalees.

De huidige verbintenis van Mané loopt nog tot medio 2018, maar volgens de krant zal Southampton zich genoodzaakt zien om de speler van de hand te doen als hij inderdaad weigert te verlengen. Naar verluidt verlangen the Saints zo’n veertig miljoen euro voor de 23-jarige aanvaller. De kans dat de club van Ronald Koeman in januari wil verkopen, lijkt echter zeer klein.

Komende zomer zal er een heuse bidding war losbarsten, voorspelt de Mirror. Louis van Gaal toonde dus al eerdere interesse, maar waarschijnlijk krijgt hij dus concurrentie uit Londen én München. Wat voor Mané geldt, geldt overigens ook voor Victor Wanyama. De middenvelder wel eveneens vertrekken, maar heeft te horen gekregen dat hij voor de zomer niks hoeft te verwachten. Zijn contract loopt nog tot medio 2017.

Bezig met laden …