voetbalzone

‘Na vier extreem mooie jaren mag hij het zelf zeggen’

Erik van Dam19 jun 2015, 18:54
Laatst bijgewerkt: 19 jun 2015, 18:54
Advertentie

Massimiliano Allegri wacht geduldig af, wie hij de komende tijd kwijtraakt bij Juventus en wie er blijft. Paul Pogba en Andrea Pirlo, twee voorname schakels op het middenveld over wie al langere tijd uiteenlopende geruchten gaan, staan vooralsnog nog steeds onder contract in Turijn. Allegri is benieuwd of dat ook zo zal zijn wanneer de Serie A zijn deuren weer opent.

voetbalzone

“Pirlo moet beslissen of hij op een bepaald niveau wil verder gaan of liever een buitenlandse ervaring aangaat. Hij mag het zelf zeggen, na vier extreem mooie jaren. Afgelopen seizoen was hij weer van doorslaggevende waarde voor ons”, zegt Allegri goedkeurend over de 36-jarige Italiaan tegen Sky Italia. “Wat betreft Pogba: de noodzaak om hem te verkopen is er niet, maar het hangt uiteraard ook af van wat hij zélf wil”, aldus Allegri.

“Ik heb met Paul gepraat en als hij hier blijft, vindt hij dat helemaal niet erg. Hij is nog een jonge vent en heeft de tijd nodig om verder te kunnen groeien bij Juventus. Paul heeft nog een lange loopbaan voor zich en Juventus is natuurlijk óók een grote club, laten we dat niet vergeten. Als hij bij ons blijft, zal hij zeker de motivatie vinden om weer belangrijk voor ons te zijn dit jaar”, voorspelt de trainer over de 22-jarige Fransman.

Bezig met laden …