voetbalzone

‘Naast Van Gaal en Koeman nog een Nederlander in beeld bij PL-club’

Tim Siekman21 dec 2017, 15:18
Laatst bijgewerkt: 21 dec 2017, 15:18
Advertentie

Swansea City heeft Paul Clement woensdag ontslagen en voorlopig neemt Leon Britton de honneurs waar bij de club uit Wales. Veel kandidaten passeren volgens verschillende Engelse media de revue bij de hekkensluiter van de Premier League en naast Louis van Gaal en Ronald Koeman zou volgens Sky Sports ook Frank de Boer in beeld zijn bij the Swans.

Volgens het Britse televisiestation staat De Boer, die na slechts vier competitiewedstrijden bij Crystal Palace werd ontslagen, op de radar van Swansea. Naast de Boer zou vooral Van Gaal topkandidaat zijn. De club wil iemand met ervaring in de Premier League als opvolger van Clement en heeft volgens de Daily Mirror al contact gezocht met Van Gaal, die sinds zijn ontslag bij Manchester United anderhalf jaar geleden geen nieuwe functie als trainer heeft bekleed.

Naast de Nederlanders zouden ook Slaven Bilic en Tony Pulis kandidaat zijn. Koeman wordt volgens Sky Sports in ieder geval niet de nieuwe manager van Swansea. Koeman heeft namelijk geen interesse om het takenpakket van de ontslagen Clement over te nemen en is nog niet toe aan een nieuwe klus. Sky Sports meldt nu dat De Boer ook tegen het licht wordt gehouden bij Swansea.

Bezig met laden …