voetbalzone

NAC Breda sluit deal met Jans en co en heeft nieuwe buitenspeler binnen

Matthijs van Laar16 aug 2012, 13:56
Laatst bijgewerkt: 16 aug 2012, 13:56
Advertentie

NAC Breda heeft de komende tien maanden de beschikking over Danny Verbeek. De 22-jarige vleugelspits werd recentelijk door Standard Luik overgenomen van FC Den Bosch, maar de Belgische topclub acht het beter dat de jongeling eerst nog elders wat extra ervaring opdoet. Donderdag trainde Verbeek al voor het eerst mee met de selectie van trainer John Karelse.

/

De tijdelijke overgang is echter nog niet helemaal rond. NAC is nog bezig de papieren in orde te maken. Wanneer dat is gebeurd, zal Verbeek zijn handtekening zetten onder een huurcontract met de looptijd van een klein jaar. “Hij is een groot talent. Standard Luik heeft hem niet voor niets aangetrokken”, verklaarde Karelse al eerder.

Het is de bedoeling dat de geboren Bosschenaar in Breda de strijd aan gaat met Anthony Lurling en Anouar Hadouir. Tot op heden speelde hij nog niet op het hoogste niveau. Sinds hij in 2009 debuteerde in de hoofdmacht bij FC Den Bosch kwam hij tot 89 optredens in de Jupiler League. Daarin was hij negentien keer trefzeker.

Bezig met laden …