voetbalzone

NAC gaat bij Manchester City trainen: 'Fantastisch dat de club dit aanvoelt'

Matthijs van Laar19 apr 2016, 16:05
Laatst bijgewerkt: 19 apr 2016, 16:05
Advertentie
/

NAC Breda hoopt zich in mei via de play-offs te verzekeren van een terugkeer in de Eredivisie. Daarbij laat de club uit Brabant niks aan het toeval over. Er staat tussen 5 en 8 mei zelfs een trip gepland richting Manchester, waar kan worden getraind op de velden van partner Manchester City.

NAC en City sloten onlangs een akkoord over een samenwerking en zodoende mogen trainer Marinus Dijkhuizen en zijn selectie gebruikmaken van de faciliteiten van de Engelse grootmacht. “Iedereen die met de club meeleeft, heeft er baat bij dat NAC de sprong naar de Eredivisie weer maakt”, legt technisch directeur Hans Smulder uit in gesprek met Voetbal International.

“Het is daarom fantastisch dat Manchester dit aanvoelt en ons hun uitstekende faciliteiten biedt in voorbereiding op de play-offs”, gaat de bewindvoerder verder. NAC degradeerde vorige seizoen van het hoogste niveau en slaagde er niet in om kampioen te worden van de Jupiler League. Komende maand hoopt de club via een omweg echter alsnog een terugkeer in de Eredivisie te bewerkstelligen.

Bezig met laden …