voetbalzone

NAC hoopt op 'Rusnák-scenario' en praat met Manchester City

Bart Kruyt31 jan 2015, 13:10
Laatst bijgewerkt: 31 jan 2015, 13:10
Advertentie

NAC Breda legde Dirk Marcellis en Guyon Fernandez transfervrij vast en huurde Menno Koch van PSV en Ruben Ligeon van Ajax. Het geldpotje lijkt nu echt leeg te zijn bij de degradatiekandidaat, maar Robert Maaskant wil nog wat doen op de markt door bepaalde spelers te verhuren of definitief te laten gaan. De coach hoopt daarbij op hulp van Manchester City.

Volgens het Algemeen Dagblad praat NAC met City over het huren van een nog onbekende speler. De laagvlieger hoopt daarbij op een 'Rusnák-scenario': SC Cambuur huurde in de eerste seizoenshelft Albert Rusnák van City en de Slowaak deed het erg goed in Leeuwarden. Deze maand werd hij verkocht aan FC Groningen.

Cambuur heeft met Sinan Bytygi alweer een nieuwe speler van City gehuurd en NAC hoopt dus ook zaken te kunnen doen met the Citizens. De huidige nummer zeventien van de Eredivisie heeft goede hoop dat aanvaller Elson Hooi nog naar het Deense Viborg vertrekt: hij ontbrak vrijdag op de training, om te praten met zijn mogelijk nieuwe werkgever.

Bezig met laden …