voetbalzone

'NAC krijgt dankzij Jans beschikking over extra aanvaller'

Bart Kruyt13 aug 2012, 08:30
Laatst bijgewerkt: 13 aug 2012, 08:30
Advertentie

Danny Verbeek keert mogelijk al snel weer terug naar Nederland. De aanvaller maakte deze transferperiode de overstap van FC Den Bosch naar Standard Luik, maar heeft bij de Belgische topclub te maken met de nodige concurrentie. NAC Breda is met Standard in gesprek over een verhuurperiode voor Verbeek en hoopt de buitenspeler binnen 24 uur te kunnen presenteren.

De 21-jarige Verbeek werd na het vertrek van Brett Holman ook in verband gebracht met AZ, maar de linkspoot koos voor een contract bij Standard Luik. Ron Jans kan echter beschikken over heel wat meer vleugelspelers en Verbeek zou daarom direct verhuurd kunnen worden. NAC heeft interesse en hoopt de aanvaller snel binnen te kunnen halen.

Voor de Brabantse club zijn vanwege de beperkte financiële middelen weinig andere mogelijkheden dan het huren van spelers. Verbeek werd opgeleid bij FC Den Bosch, waar hij in het seizoen 2008/09 debuteerde in het eerste elftal. De aanvaller kwam tot 89 competitiewedstrijden en negentien doelpunten voor de club, voordat hij deze zomer naar Standard vertrok.

Bezig met laden …