voetbalzone

NAC-routinier krijgt tweede tik in korte tijd: ‘Hij gaat eraf’

Thijs Post04 feb 2016, 15:15
Laatst bijgewerkt: 04 feb 2016, 15:15
Advertentie

NAC Breda heeft in de transferperiode zaken gedaan door onder anderen Kevin van Diermen aan te trekken en dat is slecht nieuws voor Michael Dingsdag. De verdediger, in het verleden actief voor onder meer Vitesse en sc Heerenveen, verloor eerder al zijn aanvoerdersband en nu is hij ook zijn basisplaats kwijt. Vrijdag zal Dingsdag niet spelen tegen FC Dordrecht.

voetbalzone

“Michael gaat eraf”, aldus trainer Marinus Dijkhuizen tegen Omroep Brabant. “Dat is vervelend, want hij is binnengehaald als aanvoerder en leider van het team. Ik heb hem in de winterstop al aangegeven dat ik niet tevreden over hem was. Ik heb hem afgelopen zaterdag bij me geroepen en verteld dat we een andere centrale verdediger zouden halen omdat we niet tevreden zijn over hem. Het is niet anders.”

Het is voor Dijkhuizen te hopen dat hij de koppen bij elkaar kan houden, want ondertussen is Kevin Brands ook al teleurgesteld over zijn reserverol. “Ik ben teleurgesteld en ik denk ook dat ik daar wel reden toe heb.” Brands wijst op twee doelpunten op rij en daarna een reserverol tegen Helmond Sport. “Ik snap het eigenlijk niet”, baalt hij.

Bezig met laden …