voetbalzone

Nani: 'Wij zijn Manchester United, we blijven altijd geloven'

Bart Kruyt07 aug 2011, 18:40
Laatst bijgewerkt: 07 aug 2011, 18:40
Advertentie

Met de mentale kracht van Manchester United zit het wel goed. De landskampioen kwam zondag in de strijd om de Community Shield op een 0-2 achterstand tegen Manchester City, maar draaide de rollen in de tweede helft om en kwam door doelpunten van Nani (2x) en Chris Smalling als winnaar uit de strijd: 3-2. “Wij zijn Manchester United, we blijven altijd geloven”, zei Nani.

/

De aanvaller maakte diep in de blessuretijd het winnende doelpunt. “De eerste helft was teleurstellend, maar na rust had iedereen het gevoel dat we nog konden scoren”, vertelde Nani. “Het is mooi om tegen Manchester City te spelen en op deze manier te winnen. De supporters zijn hier ongetwijfeld erg gelukkig mee, het is een mooie dag voor ons.”

Sir Alex Ferguson was een tevreden coach: “In de rust konden we niet geloven dat we met 2-0 achterstonden, want voor ons gevoel domineerden we de wedstrijd. Maar mijn spelers hebben hun hoofd omhoog gehouden en verdienen daarvoor de complimenten. We hebben goed gevoetbald en kregen het resultaat waar we recht op hadden”, vond de Schot.

Bezig met laden …