voetbalzone

‘Napoli breekt salarisgrens en offert Reina op voor topdoelwit’

Erik van Dam27 mei 2014, 14:06
Laatst bijgewerkt: 27 mei 2014, 14:06
Advertentie

Napoli wordt al maanden in verband gebracht met Javier Mascherano en volgens La Repubblica is men in Napels nu steeds serieuzer met de Argentijn bezig. Eigenaar Aurelio De Laurentiis zou bereid zijn de salarisgrens te doorbreken om de komst van de middenvelder annex verdediger mogelijk te maken. Dat betekent dan echter wel dat José Manuel Reina niet meer in Stadio San Paolo kan blijven.

voetbalzone

Reina werd afgelopen seizoen gehuurd van Liverpool en Napoli wil die deal graag permanent maken. Zowel Reina als Mascherano aantrekken is echter financieel onhaalbaar en als het aan De Laurentiis ligt, gaat de keeper terug naar Engeland en wordt Mascherano wél gehaald. Reina verdient 4,5 miljoen euro per seizoen bij Liverpool en wil niet omlaaggaan in salaris, hetgeen een struikelblok opwerpt voor Napoli.

De Laurentiis kan niet aan de wensen van zowel Reina als Mascherano voldoen en zal moeten kiezen, schrijft de krant. Omdat trainer Rafael Benítez specifiek heeft gevraagd om Masche als versterking en het afgelopen seizoen een goed seizoen was voor de club, wil De Laurentiis een uitzondering maken. Mascherano kan aangekocht worden, maar dan moet Benítez wel afscheid nemen van Reina.

Bezig met laden …