voetbalzone

Napoli gaat voor volgende stunt en brengt 'megabod' uit op Verratti

Matthijs van Laar25 jul 2013, 15:28
Laatst bijgewerkt: 25 jul 2013, 15:28
Advertentie

De bomen groeien bij Napoli momenteel tot in de hemel. De Italianen versterkten zich deze zomer onder meer met Gonzalo Higuaín, José Reina, Dries Mertens en Raúl Albiol, maar daarmee is de kous nog lang niet af. I Partenopei zijn namelijk druk bezig een volgende aanwinst van naam binnen te halen. Zaakwaarnemer Donato Di Campli onthulde donderdag dat de club een megabod heeft uitgebracht op zijn cliënt Marco Verratti.

/

Het is niet voor het eerst dat de jonge controleur van Paris Saint-Germain wordt gelinkt aan een club uit zijn geboorteland. Sinds hij vorige zomer overstapte van Pescara naar de Franse hoofdstad is zijn naam vrijwel onophoudelijk in verband gebracht met Italiaanse grootmachten. Het is daarnaast geen geheim dat de twintigjarige middenvelder op den duur hoe dan ook wil terugkeren in zijn geboorteland.

“Maar van een akkoord is nog lang geen sprake”, zegt Di Campli in gesprek met La Gazzetta dello Sport. “De onderhandelingen duren voort.” Boze tongen beweren echter dat de uitlatingen van de belangenbehartiger een drukmiddel zijn om ervoor te zorgen dat Paris Saint-Germain het salaris van Verratti verhoogt. De Italiaans international verdient nu nog acht ton per jaar, maar eist bijna het vierdubbele. “En hij heeft genoeg alternatieven achter de hand”, aldus Di Campli.

Bezig met laden …