voetbalzone

'Napoli geeft geen teken van leven meer, dus ik denk dat ik ga vertrekken'

Matthijs van Laar09 jun 2016, 13:25
Laatst bijgewerkt: 09 jun 2016, 13:25
Advertentie

Kalidou Koulibaly aast op een vertrek bij Napoli. De stopper beschikt over een doorlopend contract, maar hoorde niks van zijn werkgever over verbeterde voorwaarden, terwijl hij veel belangstelling genereert. “Ik heb flink wat aanbiedingen liggen”, zegt de 24-jarige Senegalees in L’Equipe.

/

“Ik kies voor de beste optie, niet alleen uit financieel oogpunt, maar ook vanwege het sportieve aspect”, geeft Koulibaly te kennen in de Franse sportkrant. “Er zijn veel topclubs die me willen en ik heb niks gehoord van Napoli. Gesprekken over een nieuw contract zitten op een dood spoor, de club wilde het daar nooit echt over hebben.”

De ex-speler van onder meer Racing Genk verwacht dan ook niet dat hij komend seizoen nog in het zuiden van Italië speelt. “Ik denk dat ik vertrek. Napoli geeft geen teken van leven, ze zijn uit beeld. Ik wil een volgende stap maken in mijn carrière en dat ga ik waarschijnlijk doen door naar het buitenland te gaan.” Chelsea zou interesse hebben. “Ja, ik denk dat ik wel in de Premier League pas”, besluit Koulibaly.

Bezig met laden …