voetbalzone

Napoli hoopvol: ‘In januari rent hij hier hopelijk alweer rond’

Erik van Dam10 okt 2016, 17:12
Laatst bijgewerkt: 10 okt 2016, 17:12
Advertentie

Arek Milik blesseerde zich enkele dagen geleden aan zijn knie en bleek de achterse kruisband in zijn linkerknie te hebben afgescheurd. Maandag werd hij geopereerd en niet lang na de ingreep plaatste de spits van Napoli en Polen een update op Instagram, waarin hij aangaf dat de operatie geslaagd was. Het hoofd fysiotherapie van Napoli hoopt nu dat Milik korter uit de roulatie is dan verwacht.

/

In eerste instantie werd uitgegaan van een hersteltraject van vijf tot zes maanden. Alfonso De Nicola heeft nu laten weten dat men optimistisch gestemd is en dat Milik mogelijk sneller zijn comeback kan maken in Napels. “Het zal korter duren dan we in eerste instantie uit voorzorg meldden. Laten we zeggen drie, drieënhalve maand. Maar hopelijk nog veel minder”, aldus De Nicola aan Il Mattino.

“In januari rent hij hopelijk alweer rondjes op het trainingscomplex en dan evalueren we zijn situatie weer. Ik wil zijn rentree natuurlijk nooit forceren, maar we zullen keihard werken om Arek weer op zijn best terug te krijgen”, geeft De Nicola aan.

Bezig met laden …