voetbalzone

Napoli mengt zich met 'interessant voorstel' in strijd om Sánchez

Bart Kruyt07 jul 2011, 00:10
Laatst bijgewerkt: 07 jul 2011, 00:10
Advertentie

De soap rondom Alexis Sánchez is voorlopig nog niet voorbij. De aanvaller heeft duidelijk kenbaar gemaakt dat hij naar Barcelona wil vertrekken, maar de Champions League-winnaar weet maar geen akkoord te bereiken met Udinese over een transfersom. Nu meldt Napoli zich plotseling weer op het toneel: “Een transfer naar Napoli? Niets is onmogelijk”, zei Udinese-preses Giampaolo Pozzo.

/

De eigenaar van Udinese meldt woensdagavond dat Napoli zich heeft gemeld met een ‘interessant financieel voorstel’. “Er moet nog wel heel wat geregeld worden”, benadrukte Pozzo. “We wachten tot Alexis terugkeert van de Copa América voordat we verder kijken. De wens van de speler is erg belangrijk, maar er moeten drie partijen tevreden worden gesteld.”

Sánchez lijkt al wekenlang op weg naar Barcelona en Manchester City haakte om die reden al af in de strijd. Napoli denkt echter nog een kans te maken en kan Sánchez naast Champions League-voetbal ook meer kansen op speelminuten beloven dan Barcelona. De Chileens international zou persoonlijk al rond zijn met de Spaanse grootmacht, maar toen was de interesse van Napoli nog niet concreet.

De nummer drie van het afgelopen seizoen in de Serie A heeft al een akkoord met Udinese over een transfer voor Gokhan Inler, maar de middenvelder raakt het persoonlijk maar niet eens met Napoli. “In mijn ogen vraagt Inler niets onrealistisch, maar Napoli moet wel laten blijken dat ze hem graag willen hebben. Als er maandag nog niets afgerond is, begint hij gewoon bij ons aan de voorbereiding op het nieuwe seizoen”, aldus Pozzo.

Bezig met laden …