voetbalzone

Napoli moet na Higuaín weer vrezen: ‘Hij is hierdoor extreem ongelukkig’

Erik van Dam09 aug 2016, 13:43
Laatst bijgewerkt: 09 aug 2016, 13:43
Advertentie

Lorenzo Insigne wil zijn in 2019 aflopende contract bij Napoli graag verlengen, maar de buitenspeler is ontevreden over de aanbieding die de club hem heeft gedaan. Fabio Andreotti, zaakwaarnemer van de Italiaans international, dreigt nu met een vertrek uit Napels.

/

“Napoli wil hem niet laten gaan, maar de aanbieding die de club heeft gedaan stemt ons niet tevreden. We hebben betere aanbiedingen op zak”, zegt Andreotti tegen Radio CRC . “De carrière van een speler duurt niet eeuwig en wanneer andere clubs je financieel willen belonen, dan moet je de markt op. Er zijn andere clubs die ons overwegen. Drie van de rijkste clubs ter wereld willen Lorenzo, en sportief directeur Cristiano Giuntoli weet dit.”

Wanneer Napoli niet met een beter voorstel komt, is de kans groot dat Insigne zijn laatste wedstrijd voor de Italiaanse club heeft gespeeld en in navolging van Gonzalo Higuaín vertrekt. “Zijn hart ligt in Napels, maar de professional in hem begrijpt dat zijn band met Napoli tot een einde kan komen. Napoli heeft het laatste woord en ze hebben het recht om te doen wat ze willen. Maar ze moeten beseffen dat spelers geen robots zijn. Lorenzo is hierdoor extreem ongelukkig.”

Bezig met laden …