Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Napoli reserveert ‘enkele tientallen miljoenen’ voor PSV-aanvaller

Laatste update:

Johan Bakayoko staat in de belangstelling van Napoli. De huidige kampioen van Italië ziet in de aanvaller van PSV de ideale vervanger van Hirving Lozano, die deze zomer wellicht een transfer gaat maken. Volgens Rik Elfrink van het Eindhovens Dagblad heeft Napoli enkele tientallen miljoenen gereserveerd voor de Belgische vleugelaanvaller.

Bakayoko staat ook nog altijd bij Paris Saint-Germain op het lijstje. De Parijzenaars probeerden afgelopen winter de pas twintigjarige rechtsbuiten al over te nemen van PSV, maar het bod van vijftien miljoen euro werd toen afgewezen door de Eindhovenaren. Elfrink verwacht dat PSG deze maand nog terug zal komen voor Bakayoko, maar met een verbeterd bod.

De kans lijkt echter klein dat de Belgisch international ook echt een overstap gaat maken. PSV wil de aanvaller absoluut niet kwijt en wil hem alleen laten gaan bij ‘echt zeer spectaculaire biedingen’. Bovendien heeft Bakayoko het prima naar zijn zin bij PSV en lijkt het er niet op dat hij zit te wachten op een vroegtijdig vertrek uit de lichtstad.

De aanvaller is namelijk van mening dat hij zich nog prima verder kan ontwikkelen bij PSV. Hij had een goede connectie met voormalig trainer Ruud van Nistelrooij, die zeer te spreken was over zijn instelling en mentaliteit. Maar ook onder Peter Bosz lijkt Bakayoko volop kansen te gaan krijgen komend seizoen. Hij tekende al voor de winnende treffer in de oefenwedstrijd tegen Nottingham Forest (1-0)

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Ajax traint onder Farioli
Welkom terug! | PSV
Reacties

Gelijk accepteren natuurlijk. Zo bijzonder vind ik deze speler niet. Kan mij nog niet bekoren tot nog toe.

1 augustus 2023 om 14:27

Pas als 20, top clubs zitten achter hem aan, zullen ze het dan verkeerd zien? Ik vind het wel een enorm top talent, zelf beter dan een Madueke.

1 augustus 2023 om 14:34

Hoe makkelijk Bakayoko in de KKD aan goals en assist kwam was echt abnormaal. In de Eredivisie lijkt het inderdaad soms wel alsof die niet weet wat hij moet doen.

1 augustus 2023 om 14:38

Madueke vind ik absolute buitencategorie, maar het getuigt van weinig voetbalkennis als je beweert dat Bakayoko geen eindproduct heeft. Als tiener was hij in 56 wedstrijden KKD betrokken bij 36 doelpunten, vorig seizoen 5 goals en 5 assists in zijn eerste halve Eredivisieseizoen en bij de nationale ploeg van Belgie was hij ook direct belangrijk met een doelpunt. Hoeveel 20-jarigen kunnen dit zeggen?

1 augustus 2023 om 14:39

Vond Bakayoko de beste op het veld tegen Nottingham forrest. Constante plaag voor de verdediging. Die moet PSV behouden dit seizoen, anders wordt het wederom dunnetjes voorin. Een vervanger vind je namelijk niet.

1 augustus 2023 om 14:41

R.vatros. Bakayoko heeft nou juist wel een eindproduct haha. Het is geen fantastische dribbelaar 1-op-1 zoals Xavi, Gakpo en Lang wel zijn. Maar hij heeft 5 doelpunten en 5 assists vorig seizoen in 23 wedstrijden waarvan de helft als basisspeler. Madueke heeft in 3 seizoenen nooit meer dan 7 doelpunten voor PSV gemaakt, en is niet verder gekomen dan 4 assists. Bakayoko liep verder in de kkd in zijn laatste twee seizoenen ruim 1 op 2. Ik ben het met je eens dat het geen verfijnde speler is (nog). Maar hij heeft absoluut een eindproduct!

1 augustus 2023 om 14:48

Hoe mensen een wedstrijd anders kunnen zien hé.
Ik heb steeds als hij de bal krijgt "ga er nou eens voorbij".. maar het is steeds terug kappen en weer terug naar achter spelen.

1 augustus 2023 om 14:59

Bakayoko is zwaar overschat. Madueke had een versnelling binnen een versnelling zoals ze dat zo mooi zeggen die was totaal niet te stoppen als hij op snelheid lag maar ja extreem blessuregevoelig. Bakayoko is meer een renpaard met oogkleppen. Leuk als invaller in de eredivisie of basis bij subtop.

1 augustus 2023 om 15:06

@davilla_7

Is Madueke echt buitencategorie ? Hij is sinds de winterstop toch weinig aan spelen toegekomen.
Bakayoko is wel wat druistig als je het mij vraagt, zit zeker potentie in maar bij een bod van 20 miljoen zou ik toch echt serieus gaan nadenken als PSV zijnde.

1 augustus 2023 om 15:08

Kaaiman dat had ik juist bij Lang. Ging geen enkele actie echt aan, gaf de bal maar mee aan van Aanholt. Bakayoko was de enige met dreiging de diepte in (schoot nog een keer voorlangs na een goeie actie) en scoorde natuurlijk op kenmerkende wijze.

1 augustus 2023 om 15:10

Bakayoko stuurde toptalent Hato alle kanten van het veld op. Tegen Feyenoord was hij ook gevaarlijk tegen Hartman. Hij kan het dus wel. Wellicht heeft hij ruimte nodig en moet hij vooral in de kleine ruimte nog winst behalen. Hij is nog jong dus dat komt wellicht nog. Heeft PSV geld nodig voor verdedigers? Dan wellicht het bedrag accepteren en meerdere posities verbeteren.

1 augustus 2023 om 19:39

Tegen feyenoord kwam hij er in de 17e minuut in voor el ghazi en werd in 69e minuut weer gewisseld omdat het echt een drama was.

2 augustus 2023 om 16:43

Dan zou ie dus prima bij jullie kunnen spelen. Maar daar is hij te goed voor.

1 augustus 2023 om 14:27

Ben ik het niet mee eens. Ik zie veel potentie in deze jongen. Ik denk dat hij echt bepalend kan worden voor PSV.

1 augustus 2023 om 14:29

Vind je? Vond hem zondag anders lekker spelen. Een buitenspeler zonder te veel poespas. Geen stijlvolle dribbelaar. Maar heel snel op de eerste meters en heeft een lekker schot en voorzet. Ik vind het wel een verademing. Zie hem er zo 10+ inschieten dit seizoen.

1 augustus 2023 om 14:35

Dat mag je ook wel verwachten toch van een buitenspeler bij de top 3 in dd eredivisie, dat die er 10 inschiet?

1 augustus 2023 om 14:46

Is vorig jaar van alle buitenspelers van de top 3 in de Eredivisie alleen Tadic gelukt.

1 augustus 2023 om 14:46

Mee eens. Maar het gebeurt nog niet altijd. Vorig seizoen heeft geen enkele buitenspeler van Feyenoord de 10 goals aangetikt. Voor mij is 10 goals en evenzoveel assists een beetje de standaard voor een voldoende seizoen voor een aanvaller van PSV. Voordat die mijlpaal is bereikt denk ik dat er toch qua verdienste altijd meer uit te halen zal zijn na een succesvol seizoen.

1 augustus 2023 om 15:05

uh....i Bergwijn 12, Jahanbaksh 11, Xavi 19 om maar eens een paar te noemen.....

1 augustus 2023 om 15:27

Jahanbaks heeft er 5 in liggen. Maar verder waren het er inderdaad wel meer deze zomer. Neemt niet weg dat 10 doelpunten voor een buitenspeler gewoon netjes is.

1 augustus 2023 om 14:48

Hij is wel een jonge speler die zich duidelijk ontwikkelt. Hij is nog wat onstuimig, maar het is al heel wat minder dan een jaar geleden. Voor een 20-jarige is hij gewoon een prima talent waarvan je al weet dat hij weer tientallen miljoenen oplevert.

1 augustus 2023 om 15:09

Lekker tactisch inderdaad met de voorrondes CL voor de boeg. Een vervanger ga je niet in 2 weken vastleggen. Dat grapje zou je ook tientallen miljoenen kunnen kosten

1 augustus 2023 om 15:36

Ben het met je eens.. Ik vind het verre van bijzonder, deze jongen! Bij jong PSV had hij 2 seizoenen geleden wel een topseizoen met 17 goals. Hij was toen écht heel goed in de KKD, herinner ik me. Wie weet wordt dit seizoen dan zijn échte doorbraak bij PSV 1? Als Napoli een miljoentje of 35 inclusief bonussen zou bieden dan had ik het direct gedaan!

Zou het heeel bijzonder vinden als hij zou vertrekken. Nog lang niet uitgeleerd bij PSV en ruim nog niet klaar voor die stap.

Tot nu toe vind ik Bakayoko nog geen hele sterke indruk maken, de vraag is alleen of je nog een geschikte vervanger kan halen voor je moet spelen tegen Sturm Graz. De selectie is nog steeds niet rond en met de verkoop van Bakayoko ben je hier nog verder van verwijderd, terwijl deze periode cruciaal is.

Ben benieuwd bij wat voor bos PSV overstag gaat.

1 augustus 2023 om 14:31

Vind hem eigenlijk ook nog niet goed genoeg voor de basis van PSV. Potentie heeft hij wel, kijk maar naar de goals die hij maakt, dat is klasse. Maar hij is nog wel erg grillig in zijn spel. En hij moet eindelijk eens wat meer diepgang in zijn spel krijgen. Dat stil staan, bal aannemen en balletje breed leggen vertraagt het spel enorm.

1 augustus 2023 om 14:51

Tegen een Sturm Graz moet je met een Bakayoko wel aan kunnen komen zetten. Voor de CL komt hij wel tekort om een stempel te kunnen drukken, maar ik zou hem gewoon opstellen. Als je een betere wilt, betaal je flink wat geld en waarom zou je dat doen ten koste van een jongen die eigenlijk wel klaar is voor de basis? Stel hem een seizoen op en hij schiet er wel zo'n 10 in met nog een handjevol assists. Een concurrent halen oke, maar daar moet je niet te veel geld aan uit willen geven. Ik mag toch hopen voor PSV dat ze druk met verdedigers zijn.

Gewoon minimaal 30 miljoen vragen. Jong en international.

1 augustus 2023 om 14:46

Vragen kan natuurlijk altijd, maar ik zie in hem nog geen 30 miljoen speler. Vond het afgelopen seizoen alles behalve indrukwekkend, maar goed hij is nog jong dus wie weet.

1 augustus 2023 om 14:49

30? 40-50 en anders bij psv blijven totdat hij echt 40-50 waard is!

Lastige keuze, lijkt toch dat hij aankomend seizoen op een basisplaats mag rekenen. Maar Napoli is toch wel een hele mooie club waar hij na een eventueel vertrek van Lozano, ook zijn kansen zal gaan krijgen.

1 augustus 2023 om 14:53

Als die jongen verstandig is, blijft hij gewoon bij PSV. Die wordt vast basisspeler dit seizoen en kijkend naar het feit dat Lozano al geen basisplaats had bij Napoli, is de kans klein dat Bakayoko veel aan spelen toe zou gaan komen. Die is zeker nog niet zover als Lozano toen hij PSV verliet.

Grote clubs die achter deze jongen aanzitten! Dit kan nog weleens vervelend aflopen voor Psv..

Hopen dat hij nog een seizoen blijft en zich goed ontwikkeld onder Bos. Goede rechtsbuitens zijn nou eenmaal schaars, dus daar kan je vet op cashen (antony)

1 augustus 2023 om 14:29

Zo vervelend is dat niet, hij heeft gewoon nog een contract dus of veel geld of blijven. Situatie van Badhadi ( denk zo te schijven) vind ik zorgelijker. Dit zit in zijn laatste contract jaar en melden zich steeds grotere en betere clubs voor hem.

1 augustus 2023 om 14:45

Isaac Babadi bedoelt U?

1 augustus 2023 om 15:15

Ja die bedoel ik, dank je wel. Ik heb veel vertrouwen in die jongen, alleen hoop ik dat hij bijtekent en gaat schitteren in PSV shirt.

1 augustus 2023 om 14:33

Nou was Anthony geen goede rechtsbuiten en is daar überhaupt zwaar voor overbetaalde....dus die vergelijking vind ik niet zo sterk.

1 augustus 2023 om 14:38

Zijn voorbeeld is juist correct, i.t.t. jouw provocatiepoging. Er is te veel voor Antony betaald, dus het hebben van een (potentieel) sterke rechtsbuiten is zeer rendabel

1 augustus 2023 om 14:57

@madmarcel,

Goede vergelijking dan, want als Antony geen goede rechtsbuiten is, dan is Bakayoko er ook geen.

1 augustus 2023 om 16:01

@Jeroentje: Ik dicht Bakayoko meer potentie toe, maar dat Antony niets had laten zien is inderdaad ook onzin. Antony lijkt al wel véél minder rendement te hebben

Als die grote clubs al op deze leeftijd onze talenten uit de eredivisie met zoveel miljoenen weg proberen te kopen wordt het wel lastig voor de competitie om Europees nog de coëfficiënten te pakken. De beste jongen heeft nog zich zelfs nog niet eens bewezen in de eredivisie...

1 augustus 2023 om 14:37

Mwoah alleen maar goed toch? Als je ziet wat Feyenoord vorige seizoenen voor weinig geld heeft binnen gehaald is het juist goed om zo n speler als Bakayoko dik te verkopen op het moment dat de hype daar is. Zo fantastisch is ie nog niet en voor dat geld kan Psv (als ze goed inkopen) 3 of 4 verdedigers halen van het nivo Hancko. Daar worden ze een stuk sterker van dan Bakayoko behouden

1 augustus 2023 om 14:44

Zo kan je het ook bekijken 😁👍

1 augustus 2023 om 14:54

Anderzijds ontvang je daar ook veel geld voor waardoor je op financieel gebied flinke stappen kunt blijven zetten. De medaille heeft wel twee kanten. Voor 15 miljoen euro haal je gewoon een betere aanvaller als je ook maar een beetje een fatsoenlijke scouting hebt. Met wat geluk zelfs nog wat goedkoper.

En dan gelijk verhuren zeker. Ideale club om je verder te ontwikkelen, dat PSG.

1 augustus 2023 om 14:36

Gaat om napoli. Psg was al in de winterstop.

1 augustus 2023 om 14:57

Woops, te veel blijven hangen bij de tweede alinea. PSG blijkt toch nog steeds een soort waas van boosheid te veroorzaken

1 augustus 2023 om 15:07

Begrijpelijk, zeker gezien de situatie met Xavi. Wat was het lekker geweest als die op 10 balletjes kon steken op noa, Pepi en Johan.

In tegenstelling tot velen hier vind ik Bakayoko een waanzinnig talent, maar als PSV hem aan Napoli kan verkopen, Lozano in een ruideal kan betrekken en nog wat centen toekrijgt dan valt er wel te praten lijkt me. Ik zie Lozano nog wel eens terugkeren naar PSV. Echte liefhebber die helemaal op zijn plek zat in Eindhoven. Dromen mag

1 augustus 2023 om 14:50

geloof je het zelf? lozano en geld toekrijgen hahaha, tuurlijk niet.

1 augustus 2023 om 14:51

Zou een lekker elftal worden zeg met Luukinho,Lang,Lozano,Veerman. Genieten geblazen.

1 augustus 2023 om 14:56

'waanzinnig' vind ik zelf nogal overdreven, maar wel moet ik zeggen dat mensen lijken te vergeten dat hij nog maar 20 jaar is. Dat is gewoon behoorlijk jong en voor die leeftijd zijn z'n cijfers al prima. Die kun je prima in de basis zetten het komende seizoen en die gaat ongetwijfeld weer miljoenen opleveren.

Persoonlijk gezien, ben ik niet zo een fan van Bakayoko. Komt techniek en handelingssnelheid tekort voor in de top. Dus als er een bieding komt van 20+ Miljoen euro dan zeg ik laten gaan. Maar Bakayoko zie ik vooral als een geval die langzaam moet wennen ergens en daarna de pannen van het dak schiet. Het talent is er wel, maar komt er niet uit door de bovenstaande tekortkomingen. Als PSV zijnde zou ik Bakayoko nog willen behouden en zijn prestaties dit jaar willen aanzien

Snap die reacties als 'meteen verkopen' of 'strik eromheen' niet. Is nog jong, zet mooie stappen bij PSV en België en lijkt het goed te vinden met Lang, wat laatst in een interview naar voren kwam. Kan zomaar de nieuwe Gakpo van de rechterkant worden, waarmee je nog jaren plezier van kan hebben. Waarom een talent weg willen doen om er een ander (onbekend) talent voor terug halen?

1 augustus 2023 om 14:32

Als je er 30 miljoen euro voor kan krijgen en dan een talent als Lang ervoor terug kan halen voor 15 miljoen euro, dan verdien je aardig wat centjes.

1 augustus 2023 om 15:00

Anderzijds; het is niet zo gek als deze jongen aan het einde van het seizoen zo'n 10 tot 13 doelpunten achter z'n naam heeft met nog iets van 5 assists. Dan vang je meer dan 30 miljoen euro. Het is wel aantrekkelijk om hem voor een flink bedrag te verkopen, maar je hebt niet altijd zomaar een Lang beschikbaar. Soms haal je een verkeerd ingeschat talent als Daramy, een hopend op eerdere glorie Jahanbakhsh of een in verval geraakte El Ghazi binnen. Dat is dan weer de andere kant en dan kost het je geld (gemakshalve even hypothetisch ervan uitgaande dat je transfersommen voor die spelers zou betalen).

1 augustus 2023 om 15:19

Het is en blijft altijd lastig om de potentie van een talent in te schatten. Ik heb Bakayoko niet zo vaak zien spelen maar die keren dat ik hem zag, is hij me niet opgevallen.

Aan de andere kant, ik dacht dat Ajax voor Botman een leuk bedrag had gekregen. Bleek later wel iets anders in elkaar te zitten, was een koopje.

Je weet het pas achteraf of een aanbod heel goed was of uiteindelijk toch tegenviel.

Verkopen en dan Ivanusec wegkapen voor de neus van Feyenoord. Heb je meteen nog meer centen om te investeren in een CV en nummer 10.

1 augustus 2023 om 14:39

Ivanusec wil wel naar het buitenland maar dan naar een club die Champions League speelt. Die gaat zijn club niet inruilen voor psv

1 augustus 2023 om 14:43

Want volgende week speelt PSV geen Champions League?

1 augustus 2023 om 14:51

Nee ze spelen dan nog niet in het hoofdtoernooi.

1 augustus 2023 om 14:54

Laat toch gaan man, kunnen ze in Rotterdam ook eindelijk weer eens zeggen.

1 augustus 2023 om 14:55

Uhm jawel, voorrondes vallen ook onder Champions League. Natuurlijk begrijp ik wel dat een speler niet komt speciaal om de voorrondes te spelen, maar ze spelen wel degelijk Champions League.

Maar als we jouw theorie hanteren, Underdogfc, dan maken ze kans om dit seizoen Champions League te spelen.

1 augustus 2023 om 15:18

De CL hymne wordt pas gebruikt in de groepsfase dus dan zou je pas feitelijk kunnen zeggen dat je CL speelt. Nu zijn het ''pas'' de voorrondes. Jij denkt toch niet dat Ivanusec ''zijn'' Dinamo Zagreb inruilt voor PSV om vervolgens nog voorrondes te moeten spelen terwijl die met Zagreb meer kans heeft om die door te komen dan met PSV en met Feyenoord direct groepsfase speelt.

1 augustus 2023 om 15:33

De hymne wordt ook al in de play offs gebruikt.

1 augustus 2023 om 15:35

Deze opmerking is dan ook niet echt nodig toch? Ook een beetje uitdagen al zeg je natuurlijk wel de waarheid.

1 augustus 2023 om 15:36

KoningJerry. Het gaat er toch om of het aantrekkelijk is voor een speler om te komen. Een voorronde van de Champions League staat niet gelijk aan het hoofdtoernooi waarin je je meet met de top van Europa. Ik kan best begrijpen dat een speler als Ivanusec liever naar een club gaat hiervan verzekerd is.

1 augustus 2023 om 16:29

Nee die speelt net als zijn huidige club voorrondes. Op dit moment spelen ze dus geen Champions League

1 augustus 2023 om 15:03

Waarom zou je dat doen? Misschien tikt Bakayoko dat niveau dit seizoen al wel aan als je hem laat staan en anders komt dat volgend seizoen wel. Die moet je lekker laten concurreren met een relatief goedkope concurrent en het geld investeren in die verdediging. Natuurlijk wordt het anders als een club met een niet af te wijzen bod komt, maar mensen bedenken er wel hele gemakkelijke scenario's bij waarin alleen een positieve uitkomt wordt genoemd.

1 augustus 2023 om 15:33

Dat zou ik geen goed idee vinden om dat ik hem liever naar mijn club zie gaan hahaha. Zou wel een stunt zijn.

40 miljoen en lozano terug bij ons. Prima deal.

Ik heb waarschijnlijk niet al te veel kijk op voetbal maar het verbaast mij dat eerder PSG en nu Napoli veel geld voor Bakayoko over schijnen te hebben. Laat deze groeibriljant maar minimaal nog twee jaar bij PSV blijven om zich door te ontwikkelen. Bij PSV krijgt Johan voldoende speeltijd maar in het buitenland zou hij zo maar op de bank of tribune kunnen belanden en mogelijk zijn plekje bij de Rode Duivels kunnen verliezen. Bij echt enorme biedingen wordt het voor PSV een ander verhaal maar die heb ik nog niet concreet voorbij zien komen.

Voor 40M uiteraard gewoon verkopen! Met dit geld kan PSV een top CV halen. Deze is veel meer nodig in deze selectie!

1 augustus 2023 om 15:05

Omdat PSV zo ruim in de buitenspelers zit? Met Vertessen en el Ghazi maar 2 echte vervangers aan de buitenkant. Daar kan echt niemand weg nu

Enorme groeibriljant. Nog maar 20 en ruikt al aan het Belgisch elftal. Zeker onder de 35 niet wegdoen.

Nog een seizoentje PSV zou voor zijn ontwikkeling goed zijn. Eerst de Eredivisie domineren. Deze jongen maakt vaak de goede keuzes, en behoudt goed het overzicht. Hierdoor dribbelt hij zich haast nooit vast, omdat hij geen kansloze missies aangaat, en dan de bal liever gewoon in de ploeg houdt. Toch herkent hij ook de momenten om risico te nemen. Het is een taakbewuste speler. En, nee, dat zijn niet de meest spectaculaire eigenschappen, maar in de top worden die zeer gewaardeerd. Het gaat nog niet altijd goed, maar ik herken die eigenschappen zeker in Bakayoko. Wat zakelijker dan frivool, maar daardoor ook minder grillig. Heb veel vertrouwen in zijn carrière.

Hopelijk blijft hij gewoon, want dan is dit het seizoen van zijn echte doorbraak.

Napoli heeft vaker bij PSV geshopt en met succes. Beide clubs speelden tot op heden ook hetzelfde soort voetbal (min of meer)

Jaja, er gaat nog heel wat gebeuren op de markt.
De grotere clubs hebben allemaal nog wel wat gaten te vullen.
Denk ook aan een Karlsson, Alvarez, Sangare, Hartman, Bijlow en overigen.
Zoveel clubs die nog met geld gaan gooien, wacht maar tot de paniekdagen aanbreken.

Deze speler wordt flink onderschat op dit forum zo te zien. Deze jongen heeft echt alles om een topper te worden. Fysiek, snelheid, tweebenig en uitstraling. Hier gaan we zeker nog veel van horen.

Mocht Napoli zo gek zijn om 35 tot 40 miljoen te betalen moet PSV hem laten gaan. Ik vind hem een goede buitenspeler maar hij is zeker niet onvervangbaar. Er is nog een aanvallende middenvelder, controlerende middenvelder, centrale verdediger en nog eventueel een vervanger voor Sangare of Bakayoko nodig. Voor een miljoen of 10 is hij goed te vervangen en de rest van het geld kan PSV dus goed gebruiken.

1 augustus 2023 om 19:53

Voor 10 miljoen koop je niks. Johan gaat over een jaar zeker voor 30 plus weg

Misschien dat psv zelf eens onderhand iets moet aantrekken want dat duurt wel erg lang allemaal

Zou rond 35mil vragen en anders nog minstens en jaartje laten voetballen. Zijn meerdere top clubs geïnteresseerd. Ook al word het niet ze beste seizoen zou je wel rond de 10/15 voor m krijgen

Bakayoko zie ik liever bij PSV blijven. Hij kan zich ontwikkelen tot de beste vleugelaanvaller van ons.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren