voetbalzone

Napoli stelt fans gerust: ‘Die mensen worden betaald om dat te zeggen’

Gijs Freriks08 aug 2015, 16:24
Laatst bijgewerkt: 08 aug 2015, 16:24
Advertentie

De broer en zaakwaarnemer van Gonzalo Higuaín, Nicolás, liet maandag aan Radio CRC weten dat de aanvaller een aanbieding van Napoli heeft afgeslagen, maar het ligt allemaal wat genuanceerder, verzekert clubvoorzitter Aurelio De Laurentiis zaterdag in gesprek met de Italiaanse media.

voetbalzone

“Er was sprake van een misverstand ten aanzien van Higuaín. Iedereen die zegt dat hij deze zomer weggaat, wordt vermoedelijk betaald om dat te zeggen. Hij heeft een driejarig contract en het klopt dat we met zijn vader en broer hebben gesproken, omdat zij wilden weten wat de plannen van de nieuwe trainer Maurizio Sarri waren”, zo wordt De Laurentiis geciteerd door Sky Italia en Radio Kiss Kiss.

“We hebben in Venetië gesproken en hebben daar de optie voor een contractverlenging te berde gebracht. Ik stelde een verlenging van twee jaar voor, zij opteerden voor één jaar. Er zit geen enkele haast bij om iets af te ronden. We hebben nog drie contractjaren te gaan en beide partijen respecteren elkaar”, besluit de president van i Partenopei.

De 27-jarige Higuaín werd deze zomer in verband gebracht met onder meer Manchester City en AC Milan, maar gaat Napoli dus waarschijnlijk niet verlaten. Middels een officieel statement liet de club eind juni weten dat de gelimiteerde transfersom van El Pipita 94.736.000 euro bedraagt.

Bezig met laden …