voetbalzone

Nare avond FC Twente-doelman: ‘Met een rotgevoel de winterstop in’

Erik van Dam19 dec 2015, 06:28
Laatst bijgewerkt: 19 dec 2015, 06:28
Advertentie

Joël Drommel maakte in september zijn debuut in de Eredivisie en keepte vrijdag tegen Vitesse zijn twaalfde wedstrijd van dit seizoen. Daarin kreeg hij voor de tweede keer dit seizoen liefst vijf doelpunten om de oren: de teller staat voor Drommel nu op liefst 32 goals tegen. Zijn optreden in Arnhem was niet al te best en dat wist hij zelf ook.

voetbalzone

De vervanger van Nick Marsman zag er niet zeker uit, al vond hij dat de derde treffer van de thuisclub niet goedgekeurd had mogen worden. Serdar Gözübüyük vond echter dat Dominic Solanke niets mis deed toen hij pal voor Drommel ging staan bij een hoge bal en vervolgens scoorde. “Eigenlijk vond ik het een overtreding van Solanke. Ik kon niks”, sipte Drommel na de wedstrijd bij TC Tubantia.

Hij zei bij de regionale krant dat hij terugkijkt op een dubbel jaar. Hij maakte zijn debuut, maar de resultaten bij FC Twente vallen tegen en voor hemzelf was het ook wisselvallig. “Ik ga nu met een rotgevoel de winterstop in, maar ik blijf trainen om sterker terug te komen. Wat er ook gebeurt, FC Twente degradeert niet”, aldus Drommel, die vorige maand negentien jaar werd.

Bezig met laden …