voetbalzone

Narsingh beslist topper in De Kuip: 'Ik moet Nilis en Zenden bedanken'

Bart Kruyt17 jan 2016, 18:20
Laatst bijgewerkt: 17 jan 2016, 18:20
Advertentie

Luciano Narsingh gooide zondagmiddag de wedstrijd tussen Feyenoord en PSV definitief in het slot; zijn 2-0 vlak voor tijd betekende de beslissing in het duel tussen de nummers twee en drie van de Eredivisie. De vleugelspeler toonde zich na afloop van de wedstrijd tevreden over het resultaat en was te spreken over zijn eigen doelpunt.

“De afgelopen week heb ik in combinatie met Nilis en Zenden wel honderd ballen op doel geschoten en daarvoor moet ik ze bedanken. Al die afwerkoefeningen hebben zich uitbetaald”, vertelt hij aan NUsport. “Normaal gesproken schiet er van alles door mijn hoofd als ik op het doel af ga. Nu bleef ik rustig en maakte ik het gewoon af. Een heerlijk moment, ook omdat ik weet dat het afmaken van kansen niet mijn sterkste punt is. Ik moet daar beter in worden, want dan word ik belangrijker voor het team.”

Narsingh hoopt met zijn geslaagde invalbeurt een moeilijke periode af te sluiten; voor de winterstop was hij geblesseerd en had hij moeite om zijn vorm weer te hervinden. Hij ziet de toekomst dan ook met vertrouwen tegemoet, ondanks de aanwezigheid van concurrenten als Jürgen Locadia, Maxime Lestienne en Gaston Pereiro: “Dat houdt me scherp. Bovendien denk ik dat ik door mijn snelheid een ander type speler ben dan de meeste andere aanvallers.”

Bezig met laden …